Återställ lösenord

Your search results

Specifikation

Område: Cuidad Quesada

Adress: Avenida Argentina 33, Rojales

Pris: Från 319 000 euro

Typ: Villa

Yta m2: 101m2

Tomt: Från 180m2

Sovrum: 2-3

Badrum: 2-3

Pool: –

Inflytt: Dec 19

Ansvarig mäklare

patric_andersson fastigheter

Patric Andersson

TEL: +46 70 75 79 500
EPOST: patric@avocadoo.se

Övrigt

Residencial Villas Las Lagunas ligger i ett av de vackraste och tystaste områdena mellan Ciudad Quesada och Pueblo Bravo, intill naturparken Las Lagunas de La Mata. Det är även mycket nära till stränderna i Guardamar.

Området består av 50 bostäder, som kan vara av tre typer: Laguna Azul, Laguna Rosa eller Laguna Rosa Plus. För att tillgodose våra kunders behov kan du välja mellan 2 eller 3 sovrum och 2 eller 3 badrum samt välja möjlighet att ha en källare och en privat pool. Alla hus har en terrass, privat trädgård och åtkomstdörr för bilen. Dessutom är de designade med högkvalitativa material med den mest noggranna tekniken som ger våra kunder den bästa komforten.

Ciudad Quesada ligger ungefär 8 kilometer inåt från Costa Blanca vid Guardamar de la Segura. Alicante och Murcia flygplatser ligger båda 50 kilometer från staden. Ciudad Quesadas centrum är väl utrustat med butiker, barer, restaurangers, 5-stjärnigt hotell och spa, internationella skolor, sportiga anläggningar och det har sin egen vattenpark La Marquesa. Det finns även många golfbanor att välja på i närområdet.

Bilder

Karta

Jämföra