Återställ lösenord

Your search results

Specifikation

Område: Torrevieja

Adress: Calle Calera esq. Calle Almudena Torrevieja

Pris: Från 104 999 euro

Typ: Lägenhet

Yta: Från 50 m2

Sovrum: 1-3 st

Badrum: 1 st

Pool: Ja, gemensam

Inflytt: Omgående

Ansvarig mäklare

patric_andersson fastigheter

Patric Andersson

TEL: +46 70 75 79 500
EPOST: patric@avocadoo.se

Övrigt

Detta bostadsområde ligger i centrum av Torrevieja, “Las Cibeles Amay”, är en byggnad som har totalt 137 bostäder med 1, 2 och 3 sovrum fördelade på tre våningar där man även har takterrass på de lägenheterna på tredje våningen. Det finns gemensam pool, stora privata gröna områden och underjordiskt garage.
Fastighetens oslagbara läge ger ett plus på dess värde eftersom den är omgiven av alla nödvändiga tjänster såsom stormarknader, kaféer, restauranger, medicinska centrum, köpcentra, strandpromenaden, hamnen och viktigast av allt, bara 700 meter från Cura-stranden, en av de bästa stränderna vid Torreviejas kust.

Torrevieja är ett idealiskt semestermål för hela familjen, när som helst på året. Ett perfekt område för solälskare med ett snitt på 320 soldagar per år. Denna plats har av Världshälsoorganisationen betraktats som att ha det hälsosammaste klimatet i Europa. Staden är omgiven av utmärkta urbaniseringar, med pooler och vackra trädgårdar och hela området har fantastiska stränder med fin sand och kristallklart vatten.

Bilder

Karta

Jämföra