Återställ lösenord

Hyr ut via oss

Skapa en annons & hyr ut via Avocadoo

Bli en del av oss och hyr ut ditt semesterboende, vi sköter all publicering och support vilket gör att du bekvämt kan luta dig tillbaka och få en intäkt på din semesterbostad när du själv inte är på plats.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Nästa bokning är bara några klick bort

 

Om du är redo att publicera din fastighet hos oss så kan du skicka in dina uppgifter här. 

ENGLISH VERSION: If you are ready to publish your property on our website, you are welcome to send us your information here.

Kontakta mig för vidare information

joakim,perjans_avocadoo

PRESENTATION

STEG FÖR STEG VID ANNONSERING

VÅR TJÄNST

BOKNINGAR

VISTELSE

OMDÖME

REFERENSER

”Vår relation med Perjans började när vi hyrde deras 6 bäddars lgh i Nerja. Ordning och reda präglade både dem och lägenheten. Hög servicegrad, tjänstvillighet samt personligt bemötande visade sig också vara deras signum. Därför var valet lätt när vi själva köpte en lägenhet i Verano Azul och valde att hyra ut den. Vår affär med Avocadoo är så enkel, de sköter allt, kundkontakter, dokument formalia, ekonomi och problemlösning om något oförutsett händer. Deras erfarenhet har varit värdefull, allt från tips om var man köper vissa saker, vem som kan fixa en läkande vattenkran, internet, till alla deras upplevelse tips som förgyllt våra stunder i Nerja. Kort versionen om Perjans och Avocadoo, blir att de är enkla, ärliga och strävar efter långsiktiga relationer. Sist men inte minst, TACK Perjans för att Ni berättade om Nerja och fick oss att åka dit första gången, när vi hade ställt in oss på en resa till Kroatien.”
​​​Per-Martin, Ånge
2 bädds lägenhet i Nerja
”Jag uppskattar att anlita Avocadoo för att de är kreativa och jobbar mycket med marknadsföring och aktiviteter på sociala medier”.
​​​Björn H, Stockholm
8-12 bädds hus i Klövsjö