Återställ lösenord

Your search results
Golfresor Costa Blanca

Golfresor

Avocadoo samarbetar med en professionell partner gällande våra golfresor som är på plats i Spanien och har ett stort nätverk av golfbanor, boende, golfvärdar och utbildade golfinstruktörer från PGA, Stack & Tilt, TPI mm. Vår partner talar både svenska och spanska.
Vi skräddarsyr er golfupplevelse efter era önskemål oavsett om det handlar om en weekend, veckoresa, eller longstay. Vi har stor erfarenhet att ta emot allt ifrån mindre grupper till golfklubbar som vi hjälper med upplägg gällande träningsläger osv.
Avocadoo sköter allt från transfer från flygplatsen till bokningar av starttider, boende, restauranger, träningar, event, tävlingar mm vilket gör att allt är förberett så att ni kan koncentrera er på golfen och njuta av er semester.
Vill ni istället hyra ett boende och sköta bokningar osv själva så kan ni såklart boka boende via oss! Vi vill att ni ska lämna Spanien med en känsla av tillfredsställelse och en känsla av att vilja komma tillbaka år efter år. Vi ser fram emot att höra från er för att berätta mer om hur vi kan hjälpa till med er nästa resa. Välkomna!

Kontakta mig för mer information samt bokningar

patric_andersson fastigheter