Återställ lösenord

Fantastiskt radhus i Torrevieja

Pris: 380 000 EUR
Your search results

Fantastiskt radhus vid havet i Torrevieja

Vi är stolta att presentera detta underbara radhus i Torrevieja med ett unikt läge vi havet med närhet till restauranger, affärer och vackra stränder. Då du öppnar entredörren och går in i detta vackra hem kommer du direkt ta del av havet och det underbara ljuset som tränger igenom det stora glaspartiet som går från vägg till vägg.

Denna fastighet består av fyra våningar, på bottenvåningen finner ni ett stort garage med plats för både bil och förvaring.

På entreplan finner ni ett sovrum, ett badrum, öppet kök samt ett vardagsrum med tillgång till en solig privat terrass med fantastisk utsikt, bara några steg från havet.

På andra våningen finner ni två sovrum och ett stort badrum. Det stora sovrummet som även det har glaspartier som går från vägg till vägg gör att ni har en magisk utsikt över havet så fort ni vaknar!  Från denna våning leder en trappa er upp till en privat takterrass som erbjuder ett utekök, lagringsutrymme och en spektakulär havsutsikt. Här kan man njuta av solen och samtidigt lyssna på vågorna som slår mot land.

Denna fastighet totalrenoverades 2012 i modern skandinavisk stil.

Väggar, tak, golv, dörrar, fönster, badrum, el, VVS installationer och kök. Ett helt nytt helautomatiskt ventilationssystem har också installerats vilket garanterar en ultimat fuktighetsreglering för din komfort.

Fastigheten säljs fullt möblerad, utrustat kök samt luftkonditionering i samtliga rum.

 

Pris: 380 000 EUR

Kontakta Patric på +46 70 7579500 eller info@avocadoo.se för mer information.

Specifikationer

Avstånd