• hand-webb1
  • seniorpar-webb1
  • signera-webb1

​​​​​​​Hyr ut via oss!

​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​Vi på Avocadoo är kända för att hålla bra service och alltid erbjuda fina boenden med hög standard.

Bli en del av oss, och hyr ut ditt boende, vi sköter all service och support mot en viss provisionsdel, och du kan bara bekvämt luta dig tillbaka.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Nästa bokning är bara några klick bort...
I n t r o d u k t i o n
 
Första steget är att vi bokar in ett möte, gärna på boendet som ska hyras ut, är boendet utomlands så börjar vi med ett telefonmöte. Vi presenterar vår tjänst och hur vi jobbar. Ni kommer med frågor och funderingar. Vi skräddarsyr  uppläget så ni känner er trygg!

Vi skickar ut ett förslag på hur förmedlingsavtalet och villkoren kan se ut. Ni läser igenom i lugn och ro. Känns det bra då bokar vi in ett möte för att slutföra avtalet och villkoren och för ev ändringar och signering.   

Vi skickar ut en mall där ni får fylla i information och uppgifter i och skicka tillbaka tillsammans med foton på bostaden. Finns inga bilder så kan vi hjälpa till att fotografera eller om ni själv har utrustning och möjlighet.
​​​​​​​Det är viktigt att ni fyller i uppgifterna så mycket som möjligt då det kommer vara grund på hemsidan vid publicering, även information om vilka perioder ni själv vill vara i bostaden, så vi kan blockera det direkt.
​​​
T j ä n s t e n

Kostnadsfri publicering av bostaden online, tar hand om bokningar, nyckelhantering och incheckning, ser till att gästen känner sig trygg och får den service dem behöver. 
Utcheckning och nyckelhantering, slutstädning, tvättning och avsyning tills nästa gäst.
B o k n i n g

Alla förfrågningar genom mail, sms, samtal, via facebook, instagram och andra siter för publicering, går via oss på avocadoo. Alla bokningar och förfrågningar som kommer in,  dubbelkollar vi med ägaren och ev fler förmedlare.

Vi delar ett dokument till ägaren, genom google drive där man ser bokningskalender. Där uppdateras det dirket då vi fyller i, datum, ankomst, avresa, antal gäster, namn, nummer och slutpris. Fler uppgifter kan läggas in om så önskas. 

V i s t e l s e​​​​​​​

Vi incheckning, Om så önskas kan vår kontaktperson möta upp er. Länmna nyckar, visa boendet, informera, ge tips om restauranger, shopping, utflykter eller aktiviter. 
Under vistelsen kan vår hyresgäst när som helst höra av sig till oss eller till vår kontakperson på plats för hjälp och ev problem som uppstår. 

O m d ö m e 

Vi vill få in omdöme efter vistelsen från gästerna, men även från samarbeten och ägare som valt att hyra ut via oss. Där dem blir våra referenser och folk kan läsa om för att få ett bättre intryck och skapa mer trygghet och få fler bokningar. Men framför allt hålla bra standard och service!! 
 

R e f e r e n s e r 

2 bädds lägenhet i Nerja

"Vår relation med Perjans började när vi hyrde deras 6 bäddars lgh i Nerja. Ordning och reda präglade både dem och lägenheten. Hög servicegrad, tjänstvillighet samt personligt bemötande visade sig också vara deras signum. Därför var valet lätt när vi själva köpte en lägenhet i Verano Azul och valde att hyra ut den. Vår affär med Avocadoo är så enkel, de sköter allt, kundkontakter, dokument formalia, ekonomi och problemlösning om något oförutsett händer. Deras erfarenhet har varit värdefull, allt från tips om var man köper vissa saker, vem som kan fixa en läkande vattenkran, internet, till alla deras upplevelse tips som förgyllt våra stunder i Nerja.
 
Kort versionen om Perjans och Avocadoo, blir att de är enkla, ärliga och strävar efter långsiktiga relationer.
 
Sist men inte minst, TACK Perjans för att Ni berättade om Nerja och fick oss att åka dit första gången, när vi hade ställt in oss på en resa till Kroatien."


​​​​​​​
Per-Martin, Ånge
8 bädds hus i Rättvik

”Jag har valt att hyra ut via Avocadoo genom rekommendation och givit de förtroende efter rekommendationen. De har skapat ett gott förtroende med min rekommendation som far och son i gott samarbete. Jag vill nu jobba med ett svenskt företag gentemot andra som jag jobbar med-uppmuntrar gärna "lokala" entrepreuneurer som är duktiga, som båda herrarna Perjans verkar vara. De är också väldigt trevliga, rättvisa och proffsiga!”
​​​​​​​

Monica S, Stockholm


​​2 bädds lägenhet i Marocko

hej till alla sol dyrkare, jag såg en  sida på facebook  där stod avocado , jag  skickade en  medellande så fick direkt svar avocado bad om min telefon nummer  dagen efter vi pratades vid  så här började  min kontakt med avocadoo ,och jag litade på de  att kunna  hyra ut  genom de.
 
Cali R,  Eskilstuna

8-12 bädds hus i Klövsjö

"Jag uppskattar att anlita Avocadoo för att de är kreativ ocj energiskt jobbar mycket med marknadsföring och aktiviteter på sociala medierna".
​​​​​​​​​​​​​​

Björn H, Stockholm